« terug naar vorige pagina

De praktijk

Huisartsenpraktijk  Smaal is gesitueerd in een het prachtige Medisch Centrum de Coepel.

Met ons team proberen wij met passie voor ons vak continue en integrale huisartsenzorg te bieden voor onze patiënten waarbij persoonlijk contact en aandacht voor de medemens centraal staan. Wij streven na het vak in de volle breedte uit te voeren en investeren voortdurend in nascholing en moderne technieken.

Ons team bestaat uit huisartsen, praktijkassistentes en praktijkondersteuners somatiek, geestelijke gezondheidszorg (ook specifiek voor de jeugd) en ouderenzorg.

In het Medisch Centrum zijn er naast onze praktijk meerdere disciplines van de gezondheidszorg gevestigd: een buitenpoli van het Alrijne ziekenhuis, een apotheek, tandartsenpraktijk, praktijk voor fysio- en cesartherapie, praktijk voor bekkenfysiotherapie, een diëtiste en een pedicure. Ook is er een artsenlaboratorium, welke iedere ochtend van 07:30 tot 13.00 geopend is voor bloedafname.

Er is een nauw samenwerkingsverband met de specialisten van het Alrijne ziekenhuis, zo zijn er spreekuren van de dermatoloog, echo radiologie en wondzorg.

Wij zijn er trots op dat wij een NHG geaccrediteerde praktijk zijn. Dit keurmerk zorgt voor transparantie en maakt zichtbaar dat de praktijk voldoet aan de de landelijk vastgestelde kwaliteitsnormen en voortdurend werkt aan kwaliteitsverbetering.

Meer informatie